Zgłoś naruszenie


Proszę uzupełnić wszystkie pola.

Pytania » Świat Paznokci » Tipsy, żele, akryle
Odpowiedz
Dodaj odpowiedź
Najnowsze / Najstarsze

Wybrana odpowiedź

Najwyżej ocenione odpowiedzi

Odpowiedzi

mariolcia_1 2013-05-24 o godz. 06:34 0

Hania31, nie znam ... zastanawiam się nad zakupem małych próbek ... ale mi się nie chce rejestrować :P

Hania31 2013-05-24 o godz. 08:35 0

Przeciez to trwa tylko chwilke... :P Jakby cos to pisz na gg

Keighty 2013-05-24 o godz. 23:58 0

Ja mialam zel od nich i byl ok. Gdyby nie wzrost cen, to moze bym dalej uzywala, a tak to sie przerzucilam na sunflower i prestige.

Patrycja Gąsiorowska 2014-02-23 o godz. 12:28 0

@Keighty: Sunfolwer jest dwa razy droższy on Silcare więc nie wiem co ma piernik do wiatraka ;)

Hania31 2013-05-25 o godz. 00:40 0

Nie wiem jak kiedyś ale teraz ceny sa nizsze niz SF, 30g kosztuje u mnie 42zł, jak spojrzysz na ceny w Silcare to rzeczywiscie sa wysokie, bo oni malo zajmuja sie sklepem i raczej niechetnie sprzedaja w detalu ;)

Rinka 2013-05-25 o godz. 00:55 0

Hania31, a masz taki żel jak w SF mają "mleczną biel" ? Bo patrzyłam u Ciebie jest French Pink, ale on taki pewnie różowawy odcień daje... nie?

A w ogóle - są rabaty dla Forumek ?

Hania31 2013-05-25 o godz. 01:06 0

Rinka - własnie takiej mlecznej bieli nie maja w Silcare nad czym boleję, sama bym chciala bo mam resztke z SF :) ten French Pink rzeczywiscie nadaje taki delikatny rożowawy odcień... tak już kombinuje czy na wlasne potrzeby nie zmieszac troche bialego ze srednogestym clearem, powinno wyjsc podobnie... tak zrobilam z bialym frenchem - domieszalam do niego troche cleara i mam dla siebie ciut gesciejszy :P

Teraz trwa promocja świateczna i promocja za zakupy, jesli chodzi o forumki to mozemy sie umowic ze w gratisie za zakupy dostaniecie ozdobe ktora same wybierzecie sobie ze sklepiku :D , no i darmową probkę wskazanego przez was żelu.

Anulcia 2013-05-25 o godz. 08:48 0

Wewczyny, ja wczoraj złożyłam zamówienie u Hani31, jak wypróbuję żeliki, opiszę każdy po kolei :) .

Keighty 2013-05-25 o godz. 12:21 0

A ja widze, ze masz bardzo atrakcyjne ceny. Moze sie skusze i ja, bo mi sie konczy jeden zelik :)

Hania31 2013-05-25 o godz. 21:37 0

:D zapraszam

KAMi_ns 2013-05-25 o godz. 22:36 0

Hania31, te kolorowe zele sa cudne
ja chce takie kolorkiiiiii

Hania31 2013-05-25 o godz. 23:04 0

Kami - są jeszcze lepsze na pazurkach, 1 warstwa wystarczy...

wiolllcia 2013-05-26 o godz. 09:17 0

hej ,ja uzywam te żele jestem bardzo zadowolona ,nic się nie zapowietsza a co najważniejsze nie zlewają się po paznokciu ,ozdoby super sie wtapiają .polecam

używam żelik 1fazowy clear czarny ,jest bardzo gesty ,superr sie go nakłada

Hania31 2013-05-26 o godz. 09:28 0

wiollcia - czy czarne czy biale pudelko to wsio jedno, zalezy ktore maja akurat pod reka w fabryce :D chyba dla urozmaicenia dostaje co dostawe albo czarne albo biale :P liczy sie nazwa - a clear rzeczywiscie - gesty jak galareta...

wiolllcia 2013-05-26 o godz. 10:19 0

aha to tego nie wiedzialam ,ja ciogle kupuje ten czarnym pudelku ,bo jest fajniusi

szczeze zawsze balam sie kupic w jasnym pudelku ,bo myslalam ze bedzie sie zlewac po paznokciu ,dobrze o tym wiedziec ,dzieki

Hania31 2013-05-26 o godz. 10:42 0

wiollcia to nie tak... kolor pudelka jest niewazny, zwracaj uwage na nazwe, bo sa 2 cleary... clear - gesty jak galareta i sequent clear - sredniogesty, obydwa jednofazowe i roznia sie gestoscią, mnie osobiscie odpowiada ten sequent clear - tez nie zlewa sie, pracuje na nim na szablonie i wogole nie piecze w lampie :D

wiolllcia 2013-05-26 o godz. 11:27 0

dzieki za odpowiedz i za doradzenie

Hania31 2013-05-28 o godz. 00:12 0

Żeby nie było nudno wstawiam fotki żeli kolorowych tych co mam do uzytku wlasnego, bo reszta jest oryginalnie zafoliowana. Na zdjeciu 1 od lewej jest fiolet/fuksja, turkus, braz i czerwony(krycie 1 warstwa), na zdjeciu 2 - bialy french z kamuflazem (po 1 warstwie), na 3 zdjeciu - te same tipsy tylko w innym oswietleniu a miedzy nimi tips pokryty 2 warstwami French Pink, o ktory pytala Rinka :D jak widac az taki rozowy to on nie jest...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a377637ceb59cdd7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/98a7c01766ad03e8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c5da826ceac4905f.html

Rinka 2013-05-28 o godz. 03:44 0

Hania31 napisał(a):jak widac az taki rozowy to on nie jest...
on w ogole nie jest różowy jest wlasnie taki mleczny jak z SF. Super wlasnie

Hania31 2013-05-28 o godz. 07:43 0

Rinka - ale w pudelku jest i to bardzo, na fotkach w sklepiku sobie zobacz, jak nim robie na paznokciu to wychodzi wlasnie taki mleczny i blyszczy sie nawet fajnie :)

Anulcia 2013-06-01 o godz. 11:26 0

Zamówiłam u Hani31 trochę sprzętu, a ponieważ jestem bardzo zadowolona, opisuję poniżej wybrany produkt. Pracuję na SF, będę odnosić się więc momentami do produktów tej firmy.

Silcare Basic Clear - gęstszy, niż "Galaretka" SF, ale tylko w pudełku, bo przy aplikacji traci swoją sztywność i idealnie rozprowadza się. Świetnie budowałam nim pazurka na formie.

Silcare Basic Sequent - w opisie jest "średniogęsty", ale jest gęstszy, niż jednofazowy clear SF, podobnie jak Silcare Basic Clear" świetnie rozprowadza się na tipsie i formie. Utwardzałam nim już trzy pary naturalków i jest ok ;)

Silcare Basic White - dla mnie rewelacja! Cieniutka warstwa żelu jest tak śnieżnobiała, że nie nie ma żadnych prześwitów. Idealnie czysta biel :)

Silcare Basic French Pink - jest średniogęsty, w pudełku różowy, ale na paznokciu, po utwardzeniu w lampie, przybiera lekko beżowy kolorek, co daje efekt prawdziwego frencz manikiuru w połączeniu z Silcare Basic White.

Nabłyszczający Silcare Perfect - zajebisty! Cieniuteńka, prawie suchym pędzelkiem nałożona warstwa daje taki sam połysk, jak "Błysk UV" SF (mam wrażenie, że nawet bardziej). Dla lepszego efektu utwardzam go 4 minuty.

Szablony (formy) szerokie - są lepsze, niż SF. Są sztywne, ale bardzo fajnie dają się podkładać pod pazurka, mają mocny klej i nie trzeba ich "doklejać" podczas aplikacji żelu. Dla mnie kształt wygrał, bo do tej pory pracowałam na prostokątnych.

Oliwka z kwiatuszkami - ślicznie pachnie, jest rzadka, nie wymaga wcierania, bo sama wchłania się przy smarowaniu skórek.

Cyrkonie okrągłe CRYSTAL - to nie są cyrkonki Swarovskiego, ale po pokryciu ich żelem "Nabłyszczającym Silcare Perfect" rzucają taki sam blask :)

Mam jeszcze"Cleaner" i Primer", nie korzystałam z nich, ale skoro reszta jest ok, to i one będą ;)

To nie jest reklama :D , po prostu cieszę się, że za tak fajną cenę dostałam wysokiej klasy jakość

mariolcia_1 2013-06-01 o godz. 17:39 0

Anulcia, oj to chyba jednak się zarejesruje ....

Rinka 2013-06-01 o godz. 19:25 0

Anulcia, dziekuje Ci kochana za taką super opinię!! Wszystko co napisalas baaardzo mi się podoba i juz wiem gdzie będę robić następne zamowienie

Hania31 2013-06-01 o godz. 20:18 0

Anulcia jestes niesamowita... i jak tu sie z Toba nie zgodzic :D

cheyenne 2013-06-01 o godz. 20:49 0

Anulcia, az Ty kusicielko

jak sie po swietach odrobie z kasa to pewnie sobie zamowionko zrobie :)

marta81 2013-06-02 o godz. 00:04 0

ej ja tez bym chciala w takim razie sprobowac

a mocne tez zelki ?????

kurcze szkoda ze faktur w funciorach nie wystawiacie ......
musze ksiegowej zapytac jak z przeliczaniem

Niffer 2013-06-02 o godz. 22:18 0

A jak się sprawuje biały zel? Obecnie uzywam i-nail od dbrejRady ale ten zel zaczyna mnie denerwować. Kolor ladny, mocno sie trzyma ale aplikacja i utwardzanie to koszmar

Hania31 2013-06-03 o godz. 00:26 0

Bialy zel naklada sie bardzo cieniutko, odczekac moment az sie ladnie ulozy, przetrzec usmiech i do lampy, nic sie z nim nie dzieje. Najwazniejsze zeby byla cienka warstwa, bo ma duzo pigmentu i moze sie nie utwardzic wtedy od spodu ... Anulcia pisala o nim recenzje :D

moniSkaBe 2013-06-03 o godz. 08:36 0

tez zakupilam .. tylko nie pamietam jaki :) zobaczymy jak dojdzie :)
ciesze sie ze jakos dobra, bo cena naprawde przystepna :)

Anulcia 2013-06-03 o godz. 10:05 0

Odnośnie białego żelu: ten od SF nakładam na odtłuszczoną warstwę podkładowego, ale ten od Hani31 należy nakładać na lepkiego pazura, bo inaczej przy wyrównywaniu linii uśmiechu biały trochę się opiera pędzelkowi i zostawia lekkie smugi. Jeżeli któraś z Was pracowała z białym żelem z "Ra Nails", to wie, o co chodzi. I warstwa musi być naprawdę cieniutka.

kormoranka 2013-06-04 o godz. 02:15 0

ja korzystam z kolorowych żelików tej firmy. kupiłam kilka na wypróbowanie. i dla mnie rewelacja. są dość rzadkie, ale 1 warstwa (nawet przy kolorze fioletowym czy czarnym) wystarczy, nie ma prześwitów. jedyny minus, to dość mocno się kurczą w lampce. ale przy dwóch warstwach (bez przemywania) problemu nie ma.

aha, pozostałe żele mam SF i łączą się świetnie.

no i te kolorki, żywe, piękne.

za tę cenę naprawdę warto

Hania31 2013-06-04 o godz. 03:14 0

Moze za grubo jednak dajesz ze sie kurcza, nie wiem czy masz na mysli takie pofaldowanie czy uciekanie z wolnego brzegu, bo ja zawsze jakby otulam wolny brzeg i mi sie nie kurcza, to samo dotyczy bialego do frenchu :D

Rinka 2013-06-04 o godz. 03:41 0

kormoranka napisał(a):aha, pozostałe żele mam SF i łączą się świetnie.
to zarabiście

karolina531 2013-06-04 o godz. 08:27 0

A z IBD ktoś je może łączył:)?

dedka 2013-06-09 o godz. 08:23 0

zlozylam zamowienie na cleara rozowy do frencha i kamuflarz plus pare pierdolek
jak dostane wszystko to i ja zdam relacje 8)

Anulcia 2013-06-09 o godz. 08:26 0

dedka, zdaj, zdaj, bo ja się na różowego cleara i kamuflażyk czaję ;)

mariolcia_1 2013-06-09 o godz. 22:52 0

ja też czekam na dostawę , jak dotrze to się pochwalę

Hania31 2013-06-10 o godz. 00:15 0

Przepraszam ze powtarzam posta...
ale mam do Was prosbe... jesli ktoras ma w swoich zbiorach fotke frencha zrobionego z kamuflazem z Basic - zeby bylo ladnie widac przedluzone lozysko to bardzo chetnie bym wykorzystala je do mojego sklepiku, oczywiscie za zgoda wlascicielki i podpisane przez nia :D

dedka 2013-06-10 o godz. 02:01 0

Hania31, jak dostane zelki to napewno Ci zrobie taka fotke 8) :P

Hania31 2013-06-10 o godz. 02:31 0

Dzieki dedka
musze wstawic taka fotke bo duzo ludzi chce widziec ten zel na paznokciu a ja nie mam na razie wsrod swoich takiego frencha, bede wdzieczna za pomoc... postaram sie wykombinowac cos zeby galerie pod sklepik podpiac, wtedy bedziemy wklejac nasze dziela :D

Gość 2013-06-12 o godz. 03:27 0

Hania
Myślę o zmianie żeli. Obecnie ma sf, poleć które zamówić, wolę raczej gęściejsze.
Jaka jest ich trwałość?
A tipsy? Są dobre?
Dziękuję

Hania31 2013-06-12 o godz. 09:16 0

Nasia - tipsow nie mam wiec sie nie wypowiadam, a na poprzedniej stronie Anulcia opisala bardzo dobrze zelki :D
Jesli wolisz gesciejsze to moge polecic albo clear - bardzo gesty jak galareta - super na forme, albo sequent - konsystencja miedzy gestym a sredniogestym, super sie trzymaja.

mysza_lbn 2013-06-12 o godz. 09:35 0

No to znowu popłynę na zakupki pazurkowe.... :P fajne te żele są

dziewczyny, stosujecie jakiś żel podkładowy pod zel 1fazowy gesty z SF?? bo ja daje tylko clean&prep i primer z SPN-u i trzyma się super lol jak kupie te zele od Hani to potrzebne są żele podkładowe czy mogę robić tak jak z żelami z SF?

Hania31 2013-06-12 o godz. 21:26 0

Mysza primer wystarczy to jednofazowki :D ja z podkladem nie robie, musialabys sprobowac, ale mysle ze to niepotrzebne.

mariolcia_1 2013-06-12 o godz. 23:15 0

Hania31, paczuszka doszła , super zabezpieczona, na razie oblukałam pędzelek z wyglądu i dotyku super , żele wypróbuję może w sobotę jak się zabiorę ............

dedka 2013-06-13 o godz. 00:10 0

do mnie tez paczuszka doszla... idealnie zapakowane - wszystko jak zamowilam i dziekuje za ta mase gratisow
na pewno jak najszybciej wyprobuje formy i nowe zelki

Hania31 2013-06-13 o godz. 07:49 0

Ciesze sie, ze sie cieszycie

GOCHA 2013-06-13 o godz. 09:23 0

Hania31, ja tez szykuje sie do zakupu :) narazie probek, zeby wiedziec czy mi przypasuja :P

Keighty 2013-06-25 o godz. 09:30 0

Hania31, to i ja sie czaje na zakupki u Ciebie

Wlasnie skonczyl mi sie clear i wydlubuje resztki z moich sloiczkow, ktorych kiedys nie skonczylam i kupuje u Ciebie :D

I pytanko do Anulci - wyprobowalas juz moze primer?

Anulcia 2013-06-25 o godz. 09:38 0

Keighty tak, jest bezkwasowy.

Keighty 2013-06-25 o godz. 09:44 0

Anulcia, ale cos o przyczepnosci sie wypowiesz? ja w sumie uzywam koncowki primera nsi i mam chyba kwasowy. Czy moze kazdy primer jest dobry i juz? Akurat mam za male doswiadczenie w tej kwestii, bo zawsze primer wydajniejszy niz wszystko inne i do tej pory tylko 2 uzywalam, z czego polowa mi sie wylala

Anulcia 2013-06-25 o godz. 09:50 0

Keighty , no reklamacji jeszcze nie miałam, że coś tam odłazi. Jedyną jego wadą jest to, że trzeba dłużej poczekać, aż odparuje, bo przy kwasowym to z reguły moment. Ale aż tak upierdliwe to nie jest, bo w tym czasie ustalam z klientką zdobienie czy coś w tym stylu ;)

Keighty 2013-06-25 o godz. 09:54 0

Anulcia, slicznie Ci dziekuje za pomoc

Anulcia 2013-06-25 o godz. 09:57 0

Keighty

Hania31 2013-06-30 o godz. 02:33 0

Dziewczyny kamuflaż juz jest!!:D

GOCHA 2013-06-30 o godz. 02:33 0

ja juz zlozylam zamowionko :)

Keighty 2013-06-30 o godz. 04:24 0

Ja teraz tylko czekam na przesylke Ponoc wczoraj wyslana, wiec juz sie nie moge doczekac NIestety zamowilam tylko cleara, bo mam prawie pelny kamuflaz z sf i to samo z bialym, wiec jeszcze poczekam. Choc na ta biel, to sie czaje skoro kryje jedna warstwa

Hania31 2013-06-30 o godz. 04:49 0

Keighty nie ponoc tylko na pewno :D zawsze mozesz wziac probke bialego, starczy na pare łapek zeby wyprobowac... Paczuszki dziewczyny dostaniecie pewnie w poniedzialek - mam taka nadzieje... ;)

ewilczus 2013-07-03 o godz. 01:04 0

Też pracuję na tych żelach ... mam biały i faktycznie kryje jedną warstwą , tylko jest rzadki - ja nakładam go sondą ...

Keighty 2013-07-03 o godz. 11:59 0

Hania31, super!!

U mnie chyba awizo w skrzynce siedzi, wiec moze to zelki :D Jutro sprawdze, bo dzis nioslam mase siatek z zakupami i nie dalam rady juz poczty wyciagnac.

GOCHA 2013-07-03 o godz. 19:19 0

a ja wczoraj dostalam zelki i odrazu wyprobowalam kamuflaz ij akie bylo moje zdziwienenie jak zobaczylam ze super kryje 2 cienkimi warstwami a o bialym nawet nie wspomne, jedna cieniutka warstwa i jest super biel

Rinka 2013-07-03 o godz. 19:34 0

Noż kurka nie kuście :P Bo mam jeszcze z SF żelki i nie chca sie skonczyc ...... :)

GOCHA 2013-07-03 o godz. 19:41 0

oooo moja proba

Rinka 2013-07-03 o godz. 19:47 0

wow ten biały faktycznie daje po gałach :) Jak to jest jedna warstwa to ekstra.
A kamuflaz wydaje sie ciemny, ale to pewnie fotka taka

dedka 2013-07-03 o godz. 19:53 0

Rinka napisał(a):A kamuflaz wydaje sie ciemny, ale to pewnie fotka taka
kamuflaz jest bardzo naturalny - dla mnie lepszy o wiele od tego z sf

GOCHA 2013-07-03 o godz. 19:56 0

Rinka, to fotka w sztucznym swietle moze dlatego taki dziwny kolor

dedka, a masz tez pink

dedka 2013-07-03 o godz. 20:06 0

dedka, a masz tez pink
ja kupilam moj kamuflaz z sf jak tylko wszedl do oferty... wtedy mial podobno najfajniejszy odcien - i wg mnie ten z silcare i tak jest fajniejszy - kryje tak samo dobrze ale odcien ma lepszy

GOCHA 2013-07-03 o godz. 20:08 0

dedka, ale mi chodzilo o zel pink z silcare :)

Keighty 2013-07-03 o godz. 20:19 0

Rinka napisał(a):Noż kurka nie kuście :P Bo mam jeszcze z SF żelki i nie chca sie skonczyc ...... :)
Kurde.. u mnie to samo... pelne sloiczki... :(

dedka 2013-07-03 o godz. 21:10 0

GOCHA napisał(a):dedka, ale mi chodzilo o zel pink z silcare :)
ahaaaaaaaaaa mam kamuflaz i french pink i clear ten rzadszy

cheyenne 2013-07-03 o godz. 22:29 0

GOCHA, fajne te zelki
ato jest ten Lovely French White czy Żel Silcare Basic White

ewilczus 2013-07-03 o godz. 22:45 0

jak dla mnie kamuflaż Basic jest ciut za ciemny , a biały faktycznie bije p oczach ...
ale ja daję na to french pink Basic ( mleczny róż ) i wszystko pięknie wygląda :)

GOCHA 2013-07-04 o godz. 00:10 0

cheyenne napisał(a):GOCHA, fajne te zelki
ato jest ten Lovely French White czy Żel Silcare Basic White

silcare

cheyenne 2013-07-04 o godz. 00:16 0

GOCHA,

ewilczus 2013-07-04 o godz. 00:32 0

Silcare to nazwa firmy ,która produkuje Lovely i Basic ... i jeszcze jedne żele trójfazowe Perfect ....

ja używam tylko Basic :)

Mrowino1 2013-07-04 o godz. 01:35 0

hej tez mam te zele bialy i coverek sa suuuper bardzo ladnie i wyraznie mozn zrobic linie usmiechu bialym ...polecam wszystkim ..

Keighty 2013-07-04 o godz. 05:18 0

DOstalam zelik i reszte zamowionych rzeczy

Dziekuje a sliczny brokacik

Mam nadzieje, ze niebawem znajde chwilke na testowanie No a probki bialego Haniu nie moglam zamowic, bo byl brak akurat wtedy w sklepiku, a ja tez pierdolka nie zapytalam osobiscie, wiec moja strata

Hania31 2013-07-04 o godz. 06:41 0

Oj widzisz moglas zapytac, mialam na dnie doslownie pare kropel bialego bo czekalam na dostawe, ale wyslalabym Ci te pare kropelek :D a ktory brokacik Ci dalam bo nie pamietam?

monisia_ 2013-07-04 o godz. 08:33 0


Gocha a rzadki jest ten bialy?

GOCHA 2013-07-04 o godz. 08:35 0

monisia_ napisał(a):
Gocha a rzadki jest ten bialy?

mam tylko probke wiec ciezko mi ocenic

Hania31 2013-07-04 o godz. 09:23 0

Monisiu jest dosc rzadki, ale jak dziewczyny wspominaly super kryje i to bardzo cienka warstwa :)

Anulcia 2013-07-04 o godz. 09:32 0

GOCHA napisał(a):dedka, ale mi chodzilo o zel pink z silcare :)
GOCHA, ja mam "pink", ten przeźroczysty różowy i "frencz pink"; pierwszy jest fajny, bo daje leciutki odcień różowy, natomiast ten drugi po wyjęciu z lampy jest raczej beżowy, ale cudnie to wygląda z tym oczojebnym białym ;)

Hania31 2013-07-04 o godz. 09:39 0

Ja cos takiego ostatnio zrobilam: 1 warstwa kamuflazu + 2 warstwy french pink + clear oczywiscie z Basic :D i wyszly takie mleczaki...

Olencia:) 2013-07-04 o godz. 10:21 0

Hania31, podobaja mi siee :D :D :D :D

Keighty 2013-07-04 o godz. 10:40 0

Hania31, taki bialy opalizujacy na zielono-czyli w sumie taki zielonkawy, bo biel w zelu znika, jak to zawsze w tych brokaciach-to taki bardziej pylkowy jest :)

monisia_ 2013-07-04 o godz. 11:01 0

Hania31 napisał(a):Monisiu jest dosc rzadki, ale jak dziewczyny wspominaly super kryje i to bardzo cienka warstwa :)

o to super

Hania31 2013-07-04 o godz. 11:05 0

Ola dzieki :D
Keighty wiem juz ktory, on slicznie na frenchu wyglada, taka zielonkawa mgielka...

Przekleta85 2013-07-04 o godz. 11:09 0

Witaj Haniu !! (Hania31) Mam takie pytanie odnośnie żeli na których pracujesz, ponieważ zauważyłam że mają bardzo pozytywną opinie Chciałabym się poradzić czy nadają sie i one dla nowicjuszów?? tzn jestem początkująca w temacie i trudno mi zdecydować się na konkretną firme. :) :D Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź

GOCHA 2013-07-04 o godz. 11:13 0

ja french'yka z kamuflazem od Hani bede robic w czwartek :)

Hania31 2013-07-04 o godz. 11:23 0

Przekleta85 - pewnie, ze tak, to jednofazowki wiec tylko primer, sa dosc geste wiec nie plywaja i na pewno dasz rade, cena tez dobra, opinie niezle - co chciec wiecej...? sprobuj :D

Przekleta85 2013-07-04 o godz. 11:26 0

Zatem pod koniec miesiąca składam zamówienie :) i będę testować :D Dzięki serdeczne za odpowiedź

Hania31 2013-07-04 o godz. 20:35 0

Nie ma za co... po to tu jestem :D jakbys miala jakis problem z zakupami to na gg, pozdrawiam.

GOCHA 2013-07-07 o godz. 06:31 0

z kamuflazu jestem mega zadowolona

mala2009 2013-07-08 o godz. 09:17 0

mam małe pytanko, przeglądałam produkty Hani31 i znalazłam farbki akrylowe.... co to właściwie jest? proszę o odpowiedź...... dodam tylko że jestem początkująca:)))

Hania31 2013-07-08 o godz. 09:53 0

mala - farbkami akrylowymi tak jak linerkami malujesz wzorki na paznokciach, potrzebny jest cienki pedzelek, pewnie na forum beda jakies fotki paznokci nimi zrobione - poszukaj...
farbki akrylowe mozna rozcienczac woda jesli sa za geste i zmywaja sie i woda i cleanerem, wiec trzeba je jeszcze pokryc zelem :)

asikczek 2013-07-14 o godz. 02:25 0

i co najważniesze farbki w odróżnieniu od lakiery można stosować pod żel i akryl

GOCHA 2013-07-14 o godz. 02:52 0

asikczek napisał(a):i co najważniesze farbki w odróżnieniu od lakiery można stosować pod żel i akryl
lakier tez mozna nakladac pod zel

asikczek 2013-07-14 o godz. 21:38 0

GOCHA napisał(a):asikczek napisał(a):i co najważniesze farbki w odróżnieniu od lakiery można stosować pod żel i akryl
lakier tez mozna nakladac pod zel

co do tej kwestii to zdania są podzielone. Lakier jest na bazie acetonu więc ja bym nie próbowała. No chyba że lakier na żel i potem top coat

GOCHA 2013-07-14 o godz. 21:40 0

asikczek napisał(a):GOCHA napisał(a):asikczek napisał(a):i co najważniesze farbki w odróżnieniu od lakiery można stosować pod żel i akryl
lakier tez mozna nakladac pod zel

co do tej kwestii to zdania są podzielone. Lakier jest na bazie acetonu więc ja bym nie próbowała. No chyba że lakier na żel i potem top coat

lakier na zmatowiony zel i na to warstwa zelu
jesli piszesz oacetonie to powinnas wiedziec, ze aceton nie rozpuszcza zelu ani nie ma na niego zlego wplywu, kilka forumek z tego co wiem uzywa acetonu do przemywania zelu po utwardzaniu

dedka 2013-07-15 o godz. 00:31 0

lakier na zmatowiony zel ale na pewno nie na cala powierzchnie paznokcia...

i tak jak GOCHA napisala, aceton nie ma zadngo wplywu na zel... to akryl sie rozpuszcza i matowieje pod jego wplywem a nie zel

ewilczus 2013-07-22 o godz. 08:58 0

nie wiecie czy żele basica żółkną po solarium ?

Odpowiedz
Podobne tematy
Kategorie pytań