Pytania » Zdrowie » Lekarze/specjaliści
  • eMusiowa 2011-08-31 o godz. 21:16, odsłony: 3021 0

    Ginekolog Warszawa - opinie

    Wiem, że są już takie wątki ale wypowiedzi są z poprzednich lat. Może warto odświeżyć temat? Lekarze też ludzie i ich stosunek do pacjentów oraz ceny za ich usługi zmieniają się z roku na rok... No i może macie do polecenia jakiegoś lekarza który nie jest znany ale dobry i niedrogi ;)

    Odpowiedzi (6) Kategoria: Zdrowie :: Lekarze/specjaliści Ostatnia odpowiedź: 2015-03-26, 20:38:56 Tagi: , ,

Odpowiedz
Dodaj odpowiedź
Najnowsze / Najstarsze

  • ola87r 2012-05-18 o godz. 15:08 0

    Mamy, dr Cierpisz - jest bardzo dobry, a gdzie przyjmuje to juz radze w google poszukać

  • nina.m 2012-06-18 o godz. 10:40 0

    a ja polecam p. doktor Joannę Bonarek-Sztaba a szczerze mówiąc znalazałam ją na portalu ... miała bardzo dobre opinie i przyjmuje obok mnie na Ochocie, polecam :)

  • Eldo_rado 2012-10-04 o godz. 14:42 0

    Polecam ginekologa dr Marcin Wieczorek :)
    http://www.znanylekarz.pl/marcin-wieczorek/ginekolog/warszawa

    45 pozytywne opinie
    1 negatywna opinia

    Bylam u niego i jestem pod wrazeniem.
    Przyjmuje w Babka Tower - na przeciwko Arkadii.

    Uwaga: przystojny

    _____________________________________
    Państwowo: ginekolog dr Joanna Gąszczyk-Łukasik
    polecam !!!

    Np leczyła mi nadżerkę i trzeba było zrobić zabieg, a że jeszcze prywatnie przyjmuje to mnie przyjęła w tej placówce prywatnej a nie wzięła pieniążków :) Leczyła mnie cierpliwie i jest przede wszystkim tak profesjonalna i miła! :) Polecam :)

  • gold88 2012-12-21 o godz. 22:52 0

    Witam
    Na pewno nie polecam gabinetu na ul. Bolesławicka 33 Bródno.
    Lekarz jest ok ale.....
    moja żona dostała jakiegoś krwawienia po antybiotyku (nie po tabletce "po") chciała porozmawiać z lekarzem czy to normalna rzecz ponieważ na ulotce nie było nic o tym napisane. Oczywiście nie miły Pan na recepcji (prostak) z góry powiedział że nie ma możliwości kontaktu z lekarzem prowadzącym.
    Żona była poza warszawą i chciała zapytać o prostą sprawę.
    Pan powiedział że trzeba przyjść na wizytę która kosztuje EXTRA ponieważ jest nie umówiona.
    NIE POLECAM

  • majeczka1 2014-05-27 o godz. 11:29 0

    to ja polecam dr Andrzeja Nowakowskiego, przyjmuje w przychodni Prosen (u. Płocka 17). Kompetentny i niezwykle uprzejmy. Pacjentce poświęca zawsze tyle czasu ile trzeba. http://prosen.pl/

  • Kamila Nowak10 2015-03-26 o godz. 20:38 0

    Pod kątem problemów ginekologiczno-onkologicznych mogę polecić dr Andrzeja Nowakowskiego. Mam hvp i nigdy się tego cholerstwa nie pozbędę, ale jestem w dobrych rękach! :) dr przyjmuje w Piasecznie i na Płockiej.

Odpowiedz
Podobne tematy
Kategorie pytań